Onderzoek & advies

Wonen:

We hebben reeds veel ervaring opgedaan met woningmarkt- en doelgroepenonderzoeken, het monitoren van de woningmarkt en advisering bij te voeren woningmarktbeleid. Onderwerpen als krimp, vergrijzing, ontgroening en de verdunning van de huishoudens zijn thema’s die wij daarbij betrekken. Voor woningmarkt gerelateerde vraagstukken bent u daarmee bij ons aan het juiste adres. XpertiseWonen beschikt over meer dan 17 jaar woningmarkt ervaring waaronder makelaardij, management, conceptontwikkeling, onderzoek, consultancy en het ontwikkelen en implementeren van vernieuwende marketingtools en kan daardoor snel en adequaat inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen en vragen van opdrachtgevers.

WoonZorg:

Het doorrekenen van de invloed van het langer zelfstandig thuis wonen op de kwalitatieve en kwantitatieve vraag naar (zorg)woningen is bijvoorbeeld een vraagstuk waarvoor u bij ons terecht kunt. Ook een locatieonderzoek, haalbaarheidsonderzoek of een scan of uw vastgoed in de (nabije) toekomst nog wel aansluit op de veranderde vraag van de zorgmarkt zijn onderzoeken die wij graag voor u uitvoeren.

XpertiseWonen werkt samen met XpertiseZorg bij zorg gerelateerde vraagstukken en beschikt zodoende over een team van professionals met meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek, advies en implementatie op de WoonZorg markt. De combinatie van bovengenoemde expertises op het gebied van Wonen & Zorg is uniek in Nederland en stelt ons in de gelegenheid adequaat in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen en vragen van opdrachtgevers.

We werken praktisch, resultaat- en doelgericht en op basis van de meest actuele kennis en inzichten.

Bel voor meer informatie;

+31(0)6 429 606 68