Innoveren & verbinden

De veranderende zorg- en woningmarkt vragen om mentaliteitsverandering, anticipatie en innovatie van de spelers die daarop acteren. De begeleiding naar een unieke propositie en de ontwikkeling en implementatie van onderscheidende marketingpools behoort tot de expertises van XpertiseWonen.
Een groot netwerk, bijzondere creatieve talenten, veel ervaring en het streven naar maximale klanttevredenheid bieden hiervoor de juiste basis.
Of het nu gaat om de implementatie van Virtual Reality toepassingen in de makelaardij of een training die medewerkers van zorginstellingen begeleidt naar een klantgerichte maar meer zakelijke werkwijze; samen met XpertiseWonen komen dit soort initiatieven tot leven.

XpertiseWonen beschikt over ervaring m.b.t. makelaardij, management, conceptontwikkeling, onderzoek, consultancy en het ontwikkelen en implementeren van vernieuwende marketingpools. Daardoor kan snel en adequaat worden ingespeeld op maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen en vragen van opdrachtgevers.

Daarnaast werkt XpertiseWonen nauw samen met XpertiseZorg.
XpertiseZorg beschikt over een team van professionals met meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek, advies en interim/procesbegeleiding in de zorg.
De combinatie van bovengenoemde expertises op het gebied van Wonen & Zorg is uniek in Nederland en stelt ons in de gelegenheid integraal, creatief en adequaat in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen en vragen van opdrachtgevers.

We werken praktisch, resultaat- en doelgericht en op basis van de meest actuele kennis en inzichten.

Bel voor meer informatie;

+31(0)6 429 606 68