Onderhoud & veiligheid zorgvastgoed

XpertiseWonen kan uit ervaring melden dat veel zorginstanties aanzienlijk kunnen besparen door voor alle locaties het onderhoud (contracten en controles) van vastgoed, installaties en domotica in beeld te brengen. Daarnaast komt goed onderhoud van vastgoed, domotica en installaties de veiligheid sterk ten goede.
Een goed overzicht van wat er op de diverse zorglocaties aan domotica en installaties aanwezig is en hoe het staat met controle en onderhoud in combinatie met de toets of een en ander juridisch correct en conform contract wordt uitgevoerd en gefactureerd helpt het bestuur van een zorgorganisatie bij het goed vervullen van haar rol.

Naast een kostenbesparend effect treden er een aantal andere positieve effecten op door het onderhoud van vastgoed, domotica en installaties op de diverse locaties centraal in beeld te brengen. Hierbij valt te denken aan meer kostenbewust handelen van de medewerkers en een duidelijk beeld van verantwoordelijkheid en kosten voor onderhoud.

XpertiseWonen heeft hiermee ervaring en is uw organisatie graag van dienst. Wij hebben onderhoud & veiligheid opgesplitst in 3 beheer onderdelen; domotica, vastgoed & installaties en brandveiligheid.

Bel voor meer informatie;

+31(0)6 429 606 68