Project, proces & interim

Projectmatig, interim, en/of procesmatig doen we opdrachten voor bijvoorbeeld woningcorporaties, zorgorganisaties, vastgoed-/bouworganisaties, makelaars en (semi)overheidsinstellingen met vraagstukken op het gebied van woningmarkt en/of zorgvastgoed.
Mijn laatste opdrachten waren gericht op gebiedsmarketing, procesmanagement, verkoop van vastgoed/kavels en productontwikkeling. Na mijn ruime ervaring als vestigingsdirecteur van een groot makelaarskantoor en de grote diversiteit aan gerealiseerde opdrachten (van het ontwikkelen en invoeren van een innovatief verdienmodel en commerciële marktbenadering tot het ondersteunen van bijvoorbeeld gemeenten en projectontwikkelaars met vernieuwend onderzoek en advies als woningmarktconsultant) heb ik besloten ook andere organisaties met mijn kennis en kunde van dienst te willen zijn.

Heeft u een vraagstuk waar u graag met verfrissend, creatief, doortastend maar ook realistisch en doelgericht elan naar wilt kijken dan nodig ik u uit vrijblijvend kennis met XpertiseWonen te maken.

Vertrouwende op een prettige samenwerking.

 

Bel voor meer informatie;

+31(0)6 429 606 68