Wonen en Zorg

XpertiseZorg & XpertiseWonen werken samen op het snijvalk van wonen en zorg.
De samenwerking resulteert in dé expert in innovatie/implementatie & onderzoek/advies op het snijvlak WONEN & ZORG.
Daarbij spelen we onder andere in op de vele veranderingen die tot stand komen en zijn gekomen als gevolg van het scheiden van wonen en zorg. Deze scheiding heeft een grote impact op de organisatie van de zorg, de huisvesting en het zorgvastgoed maar ook op de woningmarkt.

Innovatie en implementatie:
Als Innovator begeleidt XpertiseWonen bijvoorbeeld zorginstellingen naar de benodigde mentaliteitsverandering van haar medewerkers (meer marktgericht). ‘Van bewoner via cliënt naar klant’ is de route die symbool staat voor deze noodzakelijke verandering. De mede door ons geïnitieerde en ontwikkelde training ‘Verzorgd Verhuren’ kan daarbij een hulpmiddel zijn.

Onderzoek en advies:
Het doorrekenen van de invloed van het langer zelfstandig thuis wonen op de kwalitatieve en kwantitatieve vraag naar (zorg)woningen is bijvoorbeeld een vraagstuk waarvoor u bij ons terecht kunt. Ook een locatieonderzoek, haalbaarheidsonderzoek of een scan of uw vastgoed in de (nabije) toekomst nog wel aansluit op de veranderde vraag van de zorgmarkt zijn onderzoeken die wij graag voor u uitvoeren.

XpertiseWonen en XpertiseZorg beschikken over een team van professionals met meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek, advies en implementatie in de zorg en meer dan 17 jaar woningmarkt ervaring waaronder makelaardij, management, conceptontwikkeling, onderzoek, consultancy en het ontwikkelen en implementeren van vernieuwende marketingtools.

De combinatie van bovengenoemde expertises op het gebied van Wonen & Zorg is uniek in Nederland en stelt ons in de gelegenheid adequaat in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen en vragen van opdrachtgevers.

We werken praktisch, resultaat- en doelgericht en op basis van de meest actuele kennis en inzichten.

Bel voor meer informatie;

+31(0)6 429 606 68