Wonen

XpertiseWonen is expert in innovatie/implementatie & onderzoek/advies op het gebied van WONEN en het snijvlak WONEN & ZORG.
Hierbij spelen we onder andere in op de veranderende woningmarkt voor bijvoorbeeld makelaars, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, gemeenten en zorginstellingen maar ook de vele veranderingen die tot stand komen en zijn gekomen als gevolg van het scheiden van wonen en zorg. Deze scheiding heeft een grote impact op de zorg en het zorgvastgoed maar ook op de woningmarkt.

Onderzoek en advies:
Onze Senior NVM WoningMarktConsultant heeft reeds veel ervaring opgedaan met woningmarkt- en doelgroepenonderzoeken, het monitoren van de woningmarkt en advisering bij te voeren woningmarktbeleid. Onderwerpen als krimp, vergrijzing, ontgroening en de verdunning van de huishoudens zijn thema’s die wij daarbij betrekken. Voor woningmarkt gerelateerde vraagstukken bent u daarmee bij ons aan het juiste adres.

Innovatie en implementatie
De veranderende woningmarkt vraagt om mentaliteitsverandering, anticipatie en innovatie van de spelers die daarop acteren. De begeleiding naar een unieke propositie en de ontwikkeling en implementatie van onderscheidende marketingtools is een onderdeel waarbij XpertiseWonen van dienst kan zijn.

XpertiseWonen beschikt over meer dan 17 jaar woningmarkt ervaring waaronder makelaardij, management, conceptontwikkeling, onderzoek, consultancy en het ontwikkelen en implementeren van vernieuwende marketingtools en kan daardoor snel en adequaat inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, marktontwikkelingen en vragen van opdrachtgevers.

We werken praktisch, resultaat- en doelgericht en op basis van de meest actuele kennis en inzichten.

Bel voor meer informatie;

+31(0)6 429 606 68