Scheiden wonen en zorg is een feit, zakelijk denken en doen is een must, maar hoe breng ik dat in de praktijk?
Een flink aantal zorgorganisaties zijn met de invoering van het scheiden van wonen en zorg verhuurders van (zelfstandige) zorgwoningen op de particuliere woningmarkt geworden. Het proces van een succesvolle verhuur vraagt naast kennis van zorg en wonen ook om kunde op het gebied van zakelijk maar klantgericht verhuren. Dit besef en de kennis zijn veelal bij de verhuurmedewerkers aanwezig maar de praktijk is vaak lastig. Wilt u kennis maken met “de kunst van het verleiden” van woningzoekende senioren? Dan is de praktische training “Zakelijk verhuren met Zorg” voor verhuurmedewerkers binnen woonzorg organisaties interessant.
De training is een initiatief van en wordt verzorgd door Woonz.nl, Puls consultancy & interim-management en XpertiseWonen Zorgvastgoed & Woningmarkt Professionals.

Inhoud training
De training “Zakelijk verhuren met Zorg” richt zich op het verleiden van de seniore woningzoeker, online en tijdens de eerst kennismaking bij de bezichtiging. We trainen daarbij de kunst om de klant het gevoel te geven koning te zijn terwijl ook de (zakelijke) belangen van de organisatie worden behartigt. I.s.m. een professionele verhuurmakelaar krijgt de deelnemer aan de training verschillende praktische handvatten aangereikt waarmee hij/zij direct aan de slag kan gaan. De training is opgebouwd rondom de volgende 4 onderwerpen:

1. Zakelijk denken t.o.v. zorg denken
2. De taal van de klant
3. De bezichtiging volgens de verhuurmakelaar
4. Het verleiden van de zoeker én zijn familie
5. Moeilijke praktijksituaties uitgelicht

De training is praktisch van inhoud.
Deelnemers brengen eigen casussen in en op basis van de casussen wisselen theorie en het oefenen met vaardigheden elkaar af.

Voor & door wie
Deelnemers aan de training staan aan de basis van het verhuurproces. Zij zijn de contactpersonen in de organisatie als het gaat om de verhuur van woningen en zijn verantwoordelijk voor het rondleiden van de belangstellenden.
De training wordt gegeven door ervaren trainers van Puls i.s.m. de verhuurmakelaar van XpertiseWonen.

Data & Kosten
Op de volgende data in 2016 is open inschrijving voor de training mogelijk: 7 juni, 20 september en 22 november in de regio Utrecht. Deelname aan de training kost € 395,- ex. btw per deelnemer. Dit is incl. lunch en lesmateriaal.
Bij in company wordt de training vooraf afgestemd met de organisatie. De kosten voor deze variant zijn € 3.250 ex. btw met min. 8 en max. 12 deelnemers.

Belangstelling & aanmelding
Bij belangstelling voor deelname kunt u contact opnemen via telefoon 030-6703450 of e-mail: info@puls.nl.

Heeft u vragen over deze case?

Neem contact op