Conceptlicious en XpertiseWonen hebben, na het toetreden tot de makelaardij en reisbranche, met hun Virtual Reality applicatie eerste stappen gezet in de zorg.

Op het symposium ‘Ontwikkelingen in de Zorgtechnologie’ ter ere van het 50 jarig jubileum van Zorgorganisatie De Lichtenvoorde d.d. 12 mei 2016 is de VR app van De Lichtenvoorde gelanceerd.
De app geeft een virtuele rondleiding inclusief toelichting op de aanwezige domotica en veiligheid voorzieningen en is gratis te downloaded in de App Store en Google Play).
De toepassing die Zorgorganisatie De Lichtenvoorde met deze app voor ogen heeft is dat ze, naast te willen onderstrepen vooruitstrevend te zijn, potentiële en toekomstige bewoners en hun verwanten op iedere wenselijke lokatie en op elk gewenst moment van de dag een beeld kunnen schetsen van de (potentiële) woonlocatie. Ook als de betreffende woonruimte, waarvan de huur is opgezegd, op dat moment nog wordt bewoond.
Naast dat deze mogelijkheid voor de toekomstige/potentiële bewoners een prachtige service en een goed PR is (helemaal voor mensen die moeilijk ter been zijn) scheelt het de organisatie mogelijk een groot aantal bezichtigingen met de toekomstige/potentiële bewoner en/of hun verwanten, kunnen ze op voorhand beter worden geinformeerd en kan de verhuur van een leegkomende woonruimte hiermee al in een eerder stadium beginnen middels de VR bezichtiging.

Mogelijk ziet u met de toepassingen van Virtual Reality ook meerwaarde binnen uw organisatie en kunnen we u een en ander toelichten en laten ‘beleven’ is een persoonlijk gesprek.
Tevens biedt XpertiseWonen samen met Conceptlicious andere oplossingen op het gebied van VR & Gaming die voor uw organisatie interessant kunnen zijn.

Naamloos 4 Naamloos 5